Lionsclubs Den Elzent en De Keersop en Rotaryclub Son, organiseren op zaterdag 24 september a.s. voor de dertiende achtereenvolgende keer Park Golf Eindhoven. Dit is een uniek fundraising golfevenement, waarbij de spelers in (bedrijven-)flights van vier personen 18 holes spelen, welke speciaal voor dit evenement worden aangelegd in het Stadswandelpark van Eindhoven. Begin- en eindpunt van de golfwedstrijd is Hampshire hotel-restaurant Parkzicht, waar ook de ontvangst, de lunch en de afsluitende borrel plaatsvinden. De deelnemers ervaren het steevast als bijzonder dat gegolfd kan worden in een stadspark. Bovendien worden zij op een aantal holes verrast door de bijzondere aankleding daarvan.

 

Door middel van Park Golf worden gelden ingezameld die worden gedoneerd aan twee goede doelen. Voor de editie van 2014 zijn dit Stichting Leergeld (www.leergeld.nl) en Scouting Roosevelt (www.scouting-roosevelt.nl), beide te Eindhoven. Voor 2016 is de stichting Samen voor Eindhoven gekozen. Deze instanties dragen overigens hun steentje bij aan het welslagen van Park Golf door vrijwilligers beschikbaar te stellen die naast de leden van onze serviceclubs de holes zullen bemannen om de spelers de nodige uitleg te verschaffen.

 

Graag willen wij u uitnodigen om dit prachtige golfevenement als sponsor te ondersteunen. U beleeft  dan een unieke golfervaring in de binnenstad van Eindhoven.

 

Geïnteresseerd, reserveer dan zaterdag 24 september 2016 in uw agenda en meldt u aan door bijgaand inschrijfformulier uiterlijk vóór 13 juli 2016 te mailen naar: parkgolfeindhoven@gmail.com

 

Voor uw steun zeggen wij u nu al dank, en wij hopen u op zaterdag 24 september a.s. als sponsor van Park Golf te mogen begroeten in Hampshire hotel-restaurant Parkzicht te Eindhoven.

 

Met vriendelijke groet,

 

Lionsclubs Den Elzent, De Keersop