Klassieke auto’s  en cabrio’s rijden voor hulphonden

Doet u mee?   Of komt u kijken.

Zaterdag 14 juli a.s.  is een dag voor liefhebbers van classic cars van voor 1979 en bijzondere sportauto’s  en cabrio’s. Zowel voor rijders als voor mensen die die kunnen genieten van al dat mobiele moois.  Vanaf 10.30 uur zullen tientallen equipes vertrekken vanaf de startlocatie  Heidecafé  de Strabrechtse Heide, De Plaetse 71, 5591 TX  Heeze.  Ontvangst vanaf 9.30 uur.

Via o.a.  Sterksel , Aarle Rixtel en het gebied van Croy zal in restaurant Liverdonk in Mierlo worden geluncht. Daarna gaat de tocht via St Oedenrode naar de markt in Oirschot. Daar wordt gefinisht.

Stichting Hulphond Nederland

De opbrengsten zullen ten goede komen aan de stichting Hulphond Nederland. De organisatie die speciaal getrainde honden beschikbaar stelt. Aan gehandicapte mensen voor veel uiteenlopende Activiteiten in het Dagelijks Leven (ADL) maar ook gespecialiseerde  hulphonden voor epilepsiepatiënten of mensen met PTSS. Tenslotte zijn er ook therapie-hulphonden die m.n. kinderen en jongeren helpen bij het overwinnen van gedrags- en ontwikkelingsproblemen.

Meer info over de stichting Hulphond  is te vinden op  www.hulphond.nl

Voor meer info gaat u naar www.thematourlandleven.nl