Afbeelding 559voorbeeld zegel

Lionsclub “De Keersop” is al 30 jaar als service-organisatie actief om via talrijke projecten betrokkenheid te tonen naar de samenleving.

Zo zijn we al enige jaren succesvol met de verkoop van wijnen ten behoeve van goede doelen.

De wijnactie loopt al sinds 2006 en is inmiddels uitgegroeid van een, zeg maar, eenmansactie naar een professionele aanpak waarbij naast goede doelen ook kwaliteit hoog in het vaandel staat. De professionalisering van de actie heeft er inmiddels toe geleid dat wordt samengewerkt met gerenommeerde wijnkenners en wijnimporteur waardoor we ook kunnen instaan voor de mooie wijnen zoals die in onderstaande opstelling worden gepresenteerd.

wijnproeverij4 wijnproeverij

Zo groeit de wijnactie uit tot een stevige pijler onder de activiteiten van onze Lionsclub

In samenwerking met wijnkenners en een importeur worden top-wijnen aangeboden die de afnemer in staat stellen om een geheel eigen keuze te maken. Een eigen keuze voor kwaliteit en kwantiteit en bovendien meer mogelijkheden om de wijn te presenteren in verschillende geschenk verpakkingen.

Deze brochure geeft alle informatie om een goede keuze te maken voor een feestelijke wijn in een dito geschenkverpakking. Deze presentatie hebben we zo opgesteld om ook met name de zakelijke markt verder te versterken en te stimuleren.

Doelen die door Lionsclub “De Keersop” zijn geholpen uit o.a. deze wijnactie zijn: Inloophuis De Eijk in Eindhoven, Mindervaliden Vakantieweek Kempenstreek, Care Gambia en vele anderen. De organisaties die een beroep doen op Lionsclub De Keersop worden getoetst op hun maatschappelijk, humanitair, doel.

Lionsclub de Keersop is trots op haar actie en doorgaande ontwikkeling naar een top-service-organisatie. De professionalisering van de wijnactie past volledig in dit beeld. Dit alles onder het motto:

” WE SERVE”.

Proost!

Wijncommissie Lions De Keersop.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *