Asperge-wijn actie

Steun de Aardbevingsslachtoffers in Turkije en Geniet van een Hemels Aspergepakket!

Ben jij klaar om je culinaire zintuigen te verwennen met een heerlijk aspergepakket? Niet alleen krijg je een verrukkelijke selectie van verse asperges en een fles overheerlijke Roter Riesling, maar je steunt ook nog eens degenen die getroffen zijn door aardbevingen in Turkije!

🍷 Ontdek de Roter Riesling: Deze verrukkelijke fles Roter Riesling is de perfecte metgezel voor je aspergegerechten. Met zijn verfijnde aroma’s en fruitige smaak, zal deze wijn elke maaltijd naar een hoger niveau tillen.

🍽️ Verse Asperges: Ervaar de frisheid van onze heerlijke asperges, zorgvuldig geselecteerd om jou te laten genieten van het beste wat de natuur te bieden heeft. Bereid je voor op een culinaire ervaring die je smaakpapillen zal betoveren.

🎁 Luxe Doos & Theedoek: Om jouw aspergebeleving compleet te maken, ontvang je een prachtige luxe doos om de asperges te bewaren en een stijlvolle theedoek voor een vlekkeloze en elegante tafelsetting.

🤝 Steun Een Goede Zaak: Met elke aankoop van dit aspergepakket draag je direct bij aan de hulp voor de aardbevingsslachtoffers in Turkije. Jouw vrijgevigheid zal een positieve impact hebben op levens die door deze tragische gebeurtenis zijn getroffen.

Wacht niet langer! Bestel nu jouw aspergepakket en geniet van een smakelijke maaltijd terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een nobele oorzaak. Samen kunnen we het verschil maken en hoop brengen in het leven van degenen die het hard nodig hebben.

Bestellen kan via de secretaris voor volgend jaar begin mei secretaris.keersop@gmail.com